ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Με την γυναίκα μου περάσαμε 3 πανέμορφες μέρες στο χωριό. Τα γυρίσαμε όλα, παραλίες ταβερνάκια ακόμα και με τους ντόπιους είμαστε μια παρέα. Πολύ φιλόξενοι και καλόκαρδοι. Το μόνο αρνητικό ήταν το μεταφορικό, αφού για να πας μέχρι το σούπερ μάρκετ χρειάζεται να πάρεις το αυτοκίνητο, σε κανένα σημείο δεν δυσανασχέτησα. Η Κεφαλονιά δεν είναι τόσο διάσημη όσο κάποια νησιά του Αιγαίου, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει παρθένα φυσική ομορφιά, πολύ πράσινο, ενώ η λίμνη της Μελισσάνης ήταν…..απλά θαύμα της φύσης.

Χρήστος - Δίκλινο Δωμάτιο

Ήρθα με την παρέα μου με μεγάλες προσδοκίες και πολλές απαιτήσεις. Καλυφθήκαμε απολύτως, τα δωμάτια πολύ όμορφα, πλήρη, με πολλά μαγειρικά σκέυη γιατί δεν τρώγαμε έξω κάθε μέρα και βοήθησε πολύ. Η θέα εξωπραγματική, το σημείο είναι προνομιακό και έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη από τα δωμάτια που είναι στο ίδιο επίπεδο με την θάλασσα. Το νησί το ερωτεύτηκα, σίγουρα θα ξανάρθω!

Κώστας - Τρίκλινο Δωμάτιο

Τα δωμάτια ήταν φανταστικά,ενώ οι διαχειριστές ήταν ιδιαίτερα φιλόξενοι και μας βοήθησαν όποτε τους ζητήσαμε κάτι. Η παραλία φανταστική, όντως το Ιόνιο έχει πιο καθαρά και  απολαυστικά νερά. Το φαγητό ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αν και οι τιμούλες σε μερικά μαγαζιά του Αργοστολίου ήταν «τσιμπημένες » ωστόσο συνολικά η εμπειρία μας στην Κεφαλονιά ήταν αυτό που ζητούσαμε, φυσική ομορφιά  και ξεκούραση!

Γιάννης και Χρύσα - Δίκλινο Δωμάτιο